Siskollanikin on outoja kokemuksia. Juttelimme eräänä päivänä kaksoisolennoista, ja hän muisti seuraavanlaisen tapauksen nuoruusvuosiltaa. He olivat olleet leireilemässä tyttö- ja poikaporukassa ja tytöt olivat lähteneet käppäilemään jonkun matkaa maantietä pitkin. Pojat jäivät oleskelemaan. Yhtäkkiä molemmat tytöt näkivät toisen pojista juoksevan kovaa vauhtia maantietä pitkin heidän edellään. He olivat kovin ihmeissään, oliko jotain ehkä sattunut ja huusivat pojan perään, mutta tämä vain jatkoi pinkomistaan edes vilkaisematta taakseen. Tytöt kiiruhtivat leiripaikalle ja tapasivat sieltä molemmat pojat - tiellä juossut oli kaiken lisäksi sikeässä unessa. Hän ei millään olisi voinut tiellä hiki päässä muutamaa minuuttia aiemmin. Oliko tietä juossut täsmälleen samanlaisiin vaatteisiin pukeutunut poika vai oliko kyseessä Doppelgänger?

Ei kovin kauan aikaa sitten siskoni kertoi heränneensä yöllä siihen, että makuuhuoneen ovella oli seisonut mustahuppuiseen kaapuun pukeutunut hahmo. Hahmo oli ollut pelottava ja haihtunut ilmaan. Siskon poikaystävä tarkasti huoneiston, muttei ketään näkynyt.

Tuli mieleen vielä yksi siskon kokemus, joka tapahtui muutama vuosi sitten. Hän oli poikaystävänsä kanssa keittiössä, kun yllättäen olohuoneesta kuului selkeästi lastenlaulua. Lapset eivät olleet kotona, radio ja televisio kiinni. Ääni kuului hetken keskeltä huonetta ja loppui kuin leikaten. Olen kuullut, että joskus tällainen portaali voi avautua toiseen ulottuvuuteen ja sulkeutua sitten.