AHHH-CHOO!!!.....٩(-̮̮̃•̃)۶ ..... if you're allergic to bullshit, drama queens, head games, liars, two-faced fake people, shit stirrers & down-right nasty pieces of work, keep this sneeze going!!! LOL :D This is cute!!♥

Törmäsin taas tällaiseen päivitykseen FB:ssä, ja useinkin olen nähnyt tämäntapaisia, joihin hirveesti tulee tykkäämistä.

Kuka meistä on täydellinen, ja elämää vaan rikastuttaa aika ajoin ihmisten purkaukset. Itse toivotan tervetulleeksi kaikki drama queenit ym. He kuuluvat elämään, ja haluan itsekin olla aika ajoin drama queen. Olen valehtelija, paskanpuhuja ja ties mikä. Toisaalta olen vastuuntuntoinen ja hyväkin ihminen, ainakin joskus yritän olla :))  Älytön päivitys. Siihen on helppo mennä mukaan tunteakseen olevansa parempi kuin muut. Ja tuntea kuuluvansa joukkoon. Tällaisia päivityksiä harrastavat ne, jotka eivät vielä ole itse kasvaneet aikuisiksi. Se sopii leikkikouluun.

Tuollaiset jutut aina masentavat minut. Ne jollain lailla pyrkivät laittamaan ihmistä ruotuunsa. En siis voi ikinä itse mokata, jos minulla on varaa väittää olevani allerginen törpöille.