Suomessa ei paljon eläimen kidutus paina. Olen niin vihainen, etten pysty edes kirjoittamaan asiasta mitään järkevää. Ymmärrän hyvin kaikki vihanpurkaukset tämän asian tiimoilta. Jos joku on sitten purkanut vihaansa väärään kohteeseen ja liian rajusti, pitäisi se ymmärtää. Siis en nyt tarkoita sitä, joka potki koiraa, löi sitä paistinpannulla ja kuristi lopulta talutushihnaan, vaan sitä, joka on uhannut tappaa tekijän. Olen myös ihmetellyt syytteiden nostamista muissa vastaavanlaisissa tapauksissa siis nettikirjoittelussa. Silloin, kun tunteet syystäkin käyvät kuumina, voi tapahtua ylilyöntejä. Jonkinlainen järki se pitäisi olla kaiken maailman vihaviestienkin tulkinnassa.

No, entäs nämä eläinparat sitten. Kuka niiden raukkojen oikeuksia enää uskaltaa puolustaa, kun mielipiteetkin täytyy piilottaa.

http://www.mtv3.fi/uutiset/rikos.shtml/2011/01/1252338/elainten-ystavien-rankasta-nettikirjoittelusta-rikosilmoitus

Ja piti vielä lisätä, että kun se on suomalainen tapa reagoida asioihin: Ei osata kierrellä ja kaarrella. Ja sitäpaitsi eläinsuojelu on niin surkealla mallilla - kehittyneissä maissa eläimiin kohdistuneista rikoksista saa tuomioita.