Olin vasta noussut nukuttuani nolon pitkään ja avasin oven tukka pystyssä kauhtuneessa aamutakissani. Reippaat huoltomiehet olivat päättäneet tulla rakentamaan rampin mopoani varten lauantaipäivänä. Olisinpa arvannut, sillä nolotti tosiaan, kun he epäilivät herättäneensä minut lol. Viime aikoina on tullut nukuttua rikollisen pitkään. Tosin voin kevyesti valvoa aamuviiteen.

Vuosittainen kellon siirtely edestakaisin alkaa vaatia veronsa, samoin kuin kaamos ja yöttömät yöt. On vakavasti harkittava melatoniinin syömistä.

http://www.tietoaunettomuudesta.fi/melatoniini/

Unilääkkeitä en halua. Ja liikuntaakin pitäisi yrittää harrastaa. Tiedän näköjään, mitä pitäisi tehdä. Olen mukavuudenhaluinen.

Anyway, rampista tuli hieno. Ulko-oven kynnys olikin muuten oudon korkea. Ovessa on täytynyt olla jokin muukin asennusvirhe kuin, että se aukeaa väärinpäin. Nyt sitten vaan odotellaan mopoa.

http://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:ItvuS9kZIKAJ:www.minicrosser.com/files/brochure/M-model_GB_2.pdf+mini+crosser+m1&hl=fi&gl=fi&pid=bl&srcid=ADGEESgB_ENOIPVKX9wT96oZ0ksa-uD1z8HotEyuJAqm2y0zztBzOTofpCbG_2VfZ1hByGNgjWZ5EuZiS2Y24P6PwFtWCOMR-ConFY9vHkBsjpL83XN1h5voSJZnWquHQPZoePuUP0lw&sig=AHIEtbQ4TdmYVVWuroxSv9yPzzivgsBMqw