Sain mopon, mutta sisään pääsin vasta noin puolen tunnin armottoman vekslaamisen ja auttajien voimalla. Oviaukko on liian pieni, ovi aukeaa väärään suuntaan ja tilaa kääntämiseen ei ole. Se, minkä olemme voittaneet Jehovan todistajien vierailuissa (he eivät löydä oveamme), kostautuu nyt sokkeloisen kulkuväylän estäessä mopoajelun. Onneksi en jäänyt jumiin tuulikaappiin - näin jo mielessäni, kuinka palokunta sahaa ympärilleni isompaa aukkoa ja naapurit kerääntyvät katsomaan irrotustani.

Papereissa lukee, että kulkupeli on liikennevakuutettava moottoriajoneuvo. Siihen saa myös kaskon. Jos se olisi kulkenut yhden kilometrin enemmän tunnissa, se olisi pitänyt myös rekisteröidä. Rengaspaineet tulee tarkistaa kerran kuussa, ja suunnitteilla on myös vuosihuollot.

Kaiken kaikkiaan olen ihastunut mopooni, joka maksaa pienen auton verran. Se on mahtava kulkuneuvo kesällä. Aion lähteä tutkimaan paikkoja sinne sun tänne. Ihanaa voida kulkea itsenäisesti. Mikäli pääsen ulos ovesta ilman raameja kaulassa.