Ensinnä on sanottava, etten halua valittaa, arvostella tms. tällä kertaa:) Joskus koen nämä jutut vaan niin hauskoina, että haluan jakaa, kun joudun paljon käyttämään taksia, ja kiitos kuljettajille.

No, ensin ei meinannut natsata, odotin ensin noin puoli tuntia, ja sitten taksi kääntyi pois pihalta, koska ei päässyt tänne pihan huonon kunnon vuoksi. Piti soittaa uusi taksi, melko kallista, mutta seuraava pääsikin yllättäen ihan hyvin perille.

No kaupoilla käytyäni soitin auton kotiin päin. Taas tosi pitkä odotusaika, ei ongelmaa, odottelin kahvilassa.

Tuli sellainen nuori mies, joka ei saanut takaluukkua auki (kulkuvälinettäni ja tavaroita varten). Ei siinä mitään, mahtuivatkin takapenkille loppujen lopuksi. Hän sanoi, ettei tuntenut autoa tai mekanismeja, sillä tämä oli hänelle vasta toinen keikka tänään lähes puolen vuoden jälkeen. Hän etsiskeli vipuja ja vimpstaakeja, ja kertoi, että kortti oli ollut hyllyllä viisi kuukautta. Kaikki oli uutta ja ihmeellistä, hmmm mites tämä auto toimii. Tuli sellainen olo, että olenko piilokamerassa. En siis ollut, joten hiukan hutera olo myös.

Hahaha, oli oikein mukava nuori mies, hän oli menettänyt korttinsa ylinopeuden vuoksi. Mutta ehkä hänen sijassaan en olisi ollut noin yltiörehellinen. Hyvin meni matka, ja toivotin hänelle paljon onnea jatkoon.