http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2011/07/1367150/halla-aho-ei-aio-jattaa-hallintovaliokuntaa-tama-on-harskia-politikointia

"Pidän häpeällisenä sitä, että Mikael Jungner ja SDP käyttävät Norjan tragediaa ja sen uhreja poliittisena keppihevosena Suomen sisäpolitiikassa. Sinänsä nämä yritykset marginalisoida perussuomalaisia ja päästä minusta (Halla-Aho) tavalla tai toisella eroon ovat jatkuneet eduskuntavaaleista lähtien - tai oikeastaan jo ennen vaaleja. Tässä jatketaan vanhan levyn veivaamista Norjan murhenäytelmää hyväksikäyttäen, Halla-aho sanoo MTV3 Uutisille."

Minäkin pidän tosiaan häpeällisenä näin härskiä politikointia. Kuinka joku edes kehtaa. Onpas paksua. Olen järkyttyneenä seurannut keskustelua, joka on lipsunut koko ajan yhä törkeämmin syyllistämään Perussuomalaisia ja varsinkin joitakin henkilöitä. Soiniltakin patisteltiin kommentteja Norjan tapahtumiin hänen ollessaan Irlannissa, ja ihmeteltiin onko vaikeneminen myöntymisen merkki. Pientä rajaa nyt! Mitä muuta asiaan kukaan voisi kommentoida kuin että erittäin valitettavaa ja järkyttävää. Odottiko joku jotain muuta?

Näköjään vaaleja käydään taas kerran - tökerömmin kuin koskaan. Suomen politikointi häpäisee Norjan uhrit. Ala-arvoista. Mikään ei näköjään ole pyhää. Ainahan politiikka on ollut kovaa, mutta tämä on raadollista.