Tämä ajatus ei juohdu ainoastaan uusien vuokrakämppien vuokranalennuksista eikä siitä, että vuokra taas kipusi 45 eukkua.

Ensinhän se oli tietty jännää kurkkia, mitä tapahtuu. Vähitellen into laantui ja muuttui uitutukseksi, sillä meno alkoi pikkuhiljaa kyllästyttää. Muutama viime viikko on ollut ihan uskomaton. Tänään kaiken huippu. Pihallamme, asumme ensimmäisessä kerroksessa, kävi poliisiauto noin tuhat kertaa, sekosin laskuissa. Enkä edes ole ollut ihan koko päivää laskemassa. Siitä vietiin taas kerran pari tyyppiä, jotka olivat jonkun auton kimpussa. Kaksi jäi. Sitten tuli taas pollarit ja tyypit juoksi pakoon. Jokin aika sitten tyyppejä laitettiin käsirautoihin pihallamme parin metrin päässä asunnostamme. Seuraavana päivänä samat hengailivat pihalla kuin ei mitään. Yhtenä yönä jahdattiin tyyppiä ympäri rakennuksia. Joskus jotkut jahtaa kakkosnelonen käsissä ihan tosissaan jotain raasua. Huumehöyryt isoine, vihaisine koirineen terrorisoivat piha-aluetta niin, ettei täällä uskalla kulkea vilkuilematta ensin ikkunasta, ovatko koirat irti. Näin mummelin pakenevan lukittuun roskiskatokseen, jossa hän vietti vartin ennenkuin koirat saatiin kiinni. Öisin pihalle saapuu autoja, stereot pauhaa, jotain odotetaan. Päivisinkin kaappiautot pyörähtävät ympäri pihaa moneen kertaan, kiitos partioinnista, mutta nyt alkaa mennä överiksi.

Kaiken lisäksi joku idiootti huudattaa prätkäänsä ja ajaa rundit ympäri taloa klo 2.30 - 4.30 aamuyöllä.

Meidän pihalle kannattaisi perustaa poliisiasema.

En ole kovin herkkä, sillä olen viettänyt lapsuuteni ja nuoruuteni aikuisuuteen asti Kalliossa Helsingissä.

Silti tämä meno on kuin jostain farssista. Hirveää resurssien tuhlausta. millä ihmeen keinolla tämä ruljanssi saadaan loppumaan? Ennenvanhaan sentään oli jotain kuria... nyt ei mitään.

Eihän tällaisesta voi mihinkään valittaakaan, koska poliisi on käynyt täällä jo ja tehnyt velvollisuutensa ja tekee sen kai kymmenen kertaa päivittäin.

Pahin paikka Suomessa?