Joutunut tässä viime vuosina todistamaan yhtä jos toistakin hoitovirhettä, miettinyt, että näinkö jokin kirous tässä lähipiirissä riehuu, kun aina tuntuu menevän vaikeimman kautta. Tuli mieleen, kun tässä taannoin täysin kouluttamaton henkilö toimi valelääkärinä arvauskeskuksessa vuoden ajan, tekemättä yhtään hoitovirhettä, hahaha! niin olisiko parempi palkata ammattitaidottomia ihmisiä sinne lääkärinpaikoille, kun tuntuisi menevän paremmin heidän hoidossaan.

www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2011/08/1376915/moni-suosii-yksityislaakaria-eihan-sinne-arvauskeskukseen-saa-edes-aikaa

lukase myös

www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2011/08/1376940/erikoislaakari-ei-tunnistanut-hivta-ja-muut-laakarien-hoitovirheet

Kyllä se tämä julkinen terveydenhuolto on vedetty niin alas kuin mahdollista kokkelikaudella, ja tulee kestämään kauan ennenkuin hoitohenkilökunnan moraali edes saadaan hilattua inhimilliselle tasolle. Ylemmältä taholta on huudettu säästökuuria niin pitkään ja tehokkaasti, että juuri mikään ei ylitä jatkotutkimuskynnystä. Arvauskeskuksessa jonotetaan turhaan kahdesta syystä: Säästökuuri ja osaamattomuus. Tilanteen jatkuttua pitkään päälle tulee myös välinpitämättömyys, joka johtuu koko porukan turhautumisesta. Kunnianhimoa riittää ainoastaan erikoistumiseen. Suurin osa lääkäreistä haluaa mukavan duunin, jossa ei tarvitse katsella ihmisten kärsimystä, verta, oksennusta ym. Erkoislääkärin vastaanotolla niitä ei näe. Ensiapupolit ja arvauskeskukset ovat vain välttämätön paha, josta pitää päästä eroon mahdollisimman nopeasti. Potilaat ovat siellä vain kiusallinen riesa.

www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2011/08/1379303/tutkija-potilaille-saatetaan-maarata-jopa-tappavia-laakeyhdistelmia