www.mtv3.fi/uutiset/talous.shtml/2011/08/1380914/suomalaiset-nyt-torsaamaan

Oheisen artikkelin kommenteista oli pakko lainata seuraavat kommentit:

"Lihapatojen äärestä kuuluu taas röyhtäilyä. Nämä pankkimiehet ja korkeat virkamiehet, jotka eivät tiedä tiliensä saldoja, antavat meille elämänohjeita."

"Milläs törsäät kun rahaa ei ole, kiitos vaan hallitukselle."

Ihan viimeksi nyt tai koskaan haluan kuulla mitään ohjeita ihmisiltä, joille raha ei oikeasti merkitse enää mitään, koska sitä on niin paljon. Välittäisikö joku Wahlroos tavallisen pulliaisen kulutustottumuksista mitään, ellei nyt haluaisi bonusten menettämisen pelosta kupata äkkiä vielä viimeisetkin rovot kansalta kehottamalla tuhlaamaan.

Onneksi meikäläisen ei tarvitse miettiä, joko nyt olisi oikea aika käyttää hyväkseen suhdanteita, eli ostaa jonkun raukan pakkohuudettava talo tai polkuhintaan myytävä vene. Kassavirta pysyy tasaisena, eli mikä tulee se menee eikä aina piisaakaan toisin kuin niillä, jotka tarkkailevat milloin taloudessa menee heikosti, ja jotka kokevat olevansa turvassa suhdannevaihteluilta siis päinvastaisesta syystä kuin kirjoittaja, eivätkä jarruttele vaan käyttävät tilaisuuden hyödykseen. Näin kauniisti sanottuna.

Lamoja tulee ja menee. Minä katselen sitä rimpuilua vierestä ja hajoan hiljalleen tähän paskanjauhantaan.