www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2011/10/1409630/tohtori-tolonen-tyrmaa-ravintolisatutkimuksen---noustu-latvasta-puuhun

Joo, syö monipuolista ruokaa ja liiku, näin minullekin sanottiin vähän ennen kuin pitikin alkaa syödä solumyrkkyä ja steroideja heti niinkun meinaan jättiannoksina.

En kyllä usko mihinkään, että tapelkaa vaan rauhassa, mikä on oikeen ja mikä väärin. Syön tasapuolisesti ihan kaikkea ja jätän syömättä, jos huvittaa.

Tänään käynti Neuron polilla. Oikeen mukava, taas uusi nuori lääkäri. Kirjoiteltiin resepti vanhaan ja uuteen. Kokeilua ja tasapainoilua edelleen, sillä parannuskeinoahan ei ole, mutta ehkä näitä loiventavia.

Superuutinen: Sain sittenkin luvan jäykkäkouristusrokotteen ottoon. (Nimittäin siihen en haluis kuolla.) Mieluummin vaan halvaantuneena hengityskoneessa.

Muuten, olipa sokkelo, kun NP taas evakossa ja väestösuojassa(!) - onneksi olin ajoissa paikalla, sillä hiukan oli kartta hakusessa. Ja kiitti vaan, kun informoitte siis ette, mihin pitäisi saapua. No ensi vuonna, jos Luoja suo, tapaamme taas entisessä uusitussa paikassa.