Tänään Lindsey Lohan joutuu vankilaan. Vankilaan menisin minäkin mieluummin kuin kohtaisin nämä kaikki vaikeudet, mutta vaihtokauppa ei onnistu. Eihän se Lindseykään vankilaan oikeasti jää, vai jääkö?

Ja varsinkaan tänään ei olisi pitänyt lähteä minnekään. Sitä paitsi menin väärään paikkaan enkä edes omasta syystäni. Terveyskeskus oli sotkenut paikat. Päivä oli oikea. Hammaslääkärin ajanvarauskirja on niin tiukka, että joudun sitten kärvistelemään väliaikaispaikalla yhteensä reilut pari kuukautta. Varmaan pitää tehdä juurihoito. Lisäksi kammoan hammaslääkäriä ja koko yökin meni pilalle turhan takia jännittämisen vuoksi. Jännään muutenkin aina lähtöhetkiä, sillä olen niin hidas ja vessassakin pitää ravata monta kertaa. Saako hei korvauksia? Laskuahan en kyllä ainakaan maksa, menen sinne vankilaan sitten.

Sitten autokuskini sai pyörrytyskohtauksen ja päivän muutkin menot piti peruuttaa. Just kun olis ollut poikakullan auto lainassa! Taksikyytiin ei ollut enää varaa.

Ja rahat on loppu niinkuin aina tässä vaiheessa. Eikä voitettu edes lotossa. Eikä tämä pirun päiväkään ole vielä lopussa...