Ihan vaan näihin TV-ohjelmiin, ei sen kummempaa draamaa. Nykyään tulee tapitettua telkkaa ihan liikaa. On sekin kallista lystiä, piru vie. Lupamaksut nousee, ja uusinnat jatkuu. Montakohan rundia katsoin uusintana Osbournet unilääkkeeksi ja Pienten perheen eläen toivossa, että viimein alkaisi uusi kausi. Supernaturalin suhteen olen menettänyt toivoni - en tule ikinä näkemään, miten Samin ja Deanin lopulta kävi, ellen osta DVD:tä. Emmerdalen ja Kauniiden ja Rohkeiden näyttelijät ovat ehtineet manan majoille ennen kuin täällä ollaan vielä vaiheessa. Tai itse ehtii (manan maille).

Eritoten petyin uusiin sarjoihin Detroit (jotain numeroita) ja Putous. Detroitissa on sentään hyvä musiikki, mutta Putouksessa ei ole mitään hyvää. Onkohan sitä tarkoitus katsoa ihan hirveessä humalassa? Ainakaan tämä kevyt keskarikänni ei riitä alkuunkaan, varsinkin kun tuli jo syötyä kebabit ja makkarat. Tuli niin vaivautunut olo näyttelijöiden puolesta, että oli pakko kääntää kanavaa jonnekin, minne tahansa.

Pitäisikö koko toosasta luopua ja ostaa haluamiensa sarjojen DVD:eet. Uutiset kuuluu radiosta ja onhan meillä INTERNET! Sitten vois vaikka taas tilata Hesarinkin pitkästä aikaa ja alkaa lukea enemmän.

Kanavia tulee lisää, mutta tarjonta on surkeaa. Maksukanavillakin pyörivät uusinnat. Kyllä on kallista, kun pitää maksaa lupamaksu ja kanavat. Vaikkei meillä ole kyllä yhtään maksukanavaa, eikä tule!

Jotain silti odotan: Eduskunnan kyselytunti ja Uutisvuoto.