http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2011/08/1368154/hs-suomalaiset-syovat-liikaa-lihaa

Suomalaiset syövät kuulemma liikaa lihaa. Suomalaisten lihansyönti ylittää suositukset moninkertaisesti, kertoo Helsingin Sanomat. Runsas lihansyönti lisää suolistosyöpien, eli paksu- ja peräsuolen syöpien vaaraa. Syöpäjärjestöjen mukaan punaista lihaa pitäisi syödä viikossa korkeintaan 300 grammaa.

Makkaroissa ja leikkeleissä riski on kaikkein korkein. Hahahaha! Juurihan on todettu, ettei makkaroissa ainakaan ole lihaa edes nimeksi!

Miten makkaraa syömällä voisi edes vuodessa saavuttaa tuon 300 g?

Tämän tutkimuksen mukaanhan pitäisi vetää johtopäätös, että on nimenomaan terveellistä syödä mahdollisimman vähälihaista makkaraa. Voi jumankekka näitä tutkimuksia. Kertokaa jo, mikä däbädäbädäbä on.