www.mtv3.fi/uutiset/kulttuuri.shtml/2011/09/1397951/michael-jacksonin-traagiset-viimeiset-tunnit

Kun tuota selvitystä lukee, niin vaikka Jackson olikin tottunut lääkkeiden käyttäjä, niin aika suuren annoksen tämä nukkumatti viimeisellä kerralla heitti unihiekkaa. Luulisi, että lääkäri olisi tajunnut popparin pyynnöistä huolimatta rajoittaa ja antaa vaikka nuijanukutuksen tai antaa äijän yksinkertaisesti valvoa. Mikä kiire siinä oli nukahtaa, eiköhän poppareiden oikut osata ottaa huomioon. Jotenkin armomurhalta vaikuttaa koko episodi, että siinä olisivat olleet mukana molemmat. Jackson oli väsynyt. Hän ehkä mietti, että edessä on liian kova keikkarupeama. Ja hän oli myös riippuvainen lääkkeistään, jotka rasittivat kehoa. Hän oli myös turhamainen - ulkonäkö alkoi rapistua huolimatta/johtuen leikkelyistä ym.

Jackson oli finaalissa. Hänen olisi pitänyt saada jäädä lepäilemään laakereilleen ilman turhaa stressiä. Mutta miestä painoivat velat ja rahahuolet. Alkamassa ollut konserttirundi ja siihen harjoittelu väkisin vetivät mielen matalaksi. Ehkä ajatus juolahti hänen päähänsä: Vedän lääkärini avulla överit. Ehkä hän oli liian väsynyt enää välittääkseen.

Mutta lääkärin oli pakko ymmärtää, ettei edes Michael Jackson voisi selvitä hengissä yli yliannostuksesta. Eikä selvinnytkään.

RIP