Seitsemäs kausi täyttä roskaa. Yksi kanava hyllylle kevääseen asti. Viihdeuutiset tursuavat vain sitä, mitä joku toistaiseksi tuntematon yksilö sanoi tai teki edellisenä päivänä. Jaksaako kukaan enää seurata? Tyrehtyykö aamukahvikeskustelu tämän aiheen osalta? Meillä se ei ikinä alkanutkaan.

Arvaa, mistä pölisen. Voihan sen TV:een sulkea, voi vaihtaa kanavaa, voi mennä pihalle murjottamaan plää plää. Jospa se jäisikin siihen. EI! Kaikkialla kuulee ja näkee juttuja siitä ja siitä BB-henkilöstä. BB-se ja se paljasti salaisuutensa! Ja kaiken huipuksi ohjelman loputtua kaikki BB-henkilöt ovat ykskaks kestojulkkiksia. Sen jälkeen BB-se ja se bongataan nakkikiskalla, kaupassa, baarissa ja aina siitä revitään otsikot. On tuntunut tosi typerältä lueskella esim. viihdeuutisista, kuinka BB-se ja se teki jotain, yleensä hyvin tavallista, eikä ole harmainta aavistustakaan, kuka se mahtaa olla. Ja miksi siitä kirjoitetaan.

Ymmärrän, että jotkut ovat julkkiksia jostakin syystä: Lahjakkuus, taiteellisuus, erikoisuus jne, mutta BB-talon asukkuus... se on outo juttu. Miksi kukaan edes haluaa sinne? Ponnahtaakseen julkkikseksi?