http://www.taloussanomat.fi/omatalous/2011/02/24/miksi-meille-syotetaan-tallaista-roskaa/20112692/139

Olen jo kauan epäillyt valmiiden jauhelihapihvien ja lihapullien olevan selluloosaa, mutta kaikkea mahdollista vielä pahempaa.

Olen yrittänyt saada ukkoa perustamaan kanssani kasvimaan, koska tarvitsen hiukan apua maan muokkauksessa ym. vaan ei ole ottanut tulta. Lähietäisyydeltä löytyisi vuokraviljelypalstojakin...

Artikkelissa sanotaan suoraan, että laadusta pitää maksaa. Töttöröö! Jos ostaisin vain laatutuotteita, söisin siis kerran viikossa.

"Heikkilän mielestä on masentavaa, kuinka moni ihminen valitsee ruokansa terveellisyyden sijaan pelkästään tarjouksen perusteella.

Hän sanoo, että yksi helppo tapa välttää huonoja raaka-aineita tai ylimääräisiä lisäaineita on valita ostoskoriinsa luomutuotteita ja syödä mahdollisimman käsittelemätöntä ruokaa.

– Ei ruoan tarvitse olla halpaa. Laadusta voi maksaa. Jokainen meistä voisi päivittäisillä ostoksillaan äänestää sen ruoan puolesta, jollaista haluamme syödä.

Saamme sitä, mistä
olemme valmiita maksamaan"

Kunpa se olisikin kiinni vain valinnoista, hyvä herra Heikkilä.